2015. június 11. 07:14 - Az 500 legjobb album 2 arca

339. Meat Loaf – Bat out of Hell (1977)

bat.jpg

Lepa

Vicces, hogy a borítóra rá van írva, ki írta a dalokat. Ez amúgy igazából rocknak álcázott popzene, sőt, leginkább rockopera. Igényes zene, jó dallamok, jó énekhang, de annyira nem az én zeném. A Heaven Can Wait szép ballada. Az All Revved Up-ban van egy rész, ami tiszta St. Jimmy a Green Daytől. Jó, kellően vad. A Paradise by the Dashboard Light is tetszik. A Dead Ringer is. Az élő felvétel is jó a végén. Egy erős hetest mindenképp kap az album. Csak azért nem pedálozok, mert hosszú volt.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Fú, a címadó dal már önmagában egy rockopera. A második szám elején a közjáték túl hosszú, de a dal nem rossz, a tapsolós kiállás is bejön a végén. Egy-két szám nyomtalanul múlik el, de a Two out of Three Ain't Bad megint derekas. Az utolsó két szám nem rossz. Kap egy izmos hatost.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr457523580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása