2015. június 12. 03:38 - Az 500 legjobb album 2 arca

338. Depeche Mode – Violator (1990)

depeche_mode_violator.png

Dönci

A World in My Eyes király darab. A Sweetest Perfection is igen erős, jó hangulata van.  A Personal Jesus nem véletlenül gigasláger. A Halót is szeretem. A Waiting for the Night is nagyon frankó. Az Enjoy the Silence pedig egy csoda. A Policy of Truth is egészen kiváló. A Blue Dress is király, csak kár, hogy Martin énekli, ez is jobban állna Dave-nek. A Clean is frankó zárlat a végén. Hm, kap egy gyenge 10-est, ma jó napom van. :)

A+ (10)

Proud Owner Achievement; Concert Goer Achievement

Lepa

Próbálom élvezni. A Sweetest Perfectionre ráztam a lábam, a Waiting For the Night meg szinte már jónak is nevezhető. Az Enjoy the Silence-et meg már sokszor hallottam, ezért úgy tűnik, mintha tetszene. A 4:35 utáni része már nem szokott lemenni a rádióban, asszem. De a Blue Dress pl. emlékeztet arra, hogy mennyire nem tetszik az énekes hangja. Amúgy Morrissey-ére hasonlít néhol. Az outrója viszont valami régi vámpíros film zenéje is lehetne, az a rész tetszik. A Clean se vesz le a lábamról. Továbbra se hallgatnék sose magamtól DM-et, a Waiting miatt kap egy B--t.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr87525562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása