2015. június 13. 03:37 - Az 500 legjobb album 2 arca

337. Moby – Play (1999)

play.jpg

Lepa

Az első szám (Honey) kifejezetten jó. A Find My Baby se rossz. Ismerem is benne a gitárriffet asszem. Sőt, a Porcelain is tetszik, mesterhármas az eleje. Talán a South Side az első uncsibb szám. A Natural Blues is tetszik. Az If Things Were Perfect a lemez mélypontja, nagyon uncsi. Utána viszont jó kis gitáros, elmélázós számok következnek. A Guitar Flute & String pl. ilyen, és elég jó. A záró My Weakness is király. Az első fele és a vége jó volt albumnak, és kifejezetten kevés rossz szám volt, elektronikus zenében ritkán érnek ilyen élmények. Megkapja a nyócat.

A- (8)

Dönci

A Find My Babyvel buktam a virginséget. A Porcelain is nagy sláger. A Why Does My Heart Feel So Bad? zongorája tök jó. Igazából a zenei témák nagyrészt bejönnek, jól bánik a zongorával a csávó, csak nekem ez túlságosan utazós/háttérbe való muzsika. Jé, a Natural Bluest is ismerem. A Machete is hangulatos, most épp tetszik. Az Everloving gyönyörű. Az Inside is elég ügyes. Azért elég sok töltelék van ezen a lemezen. Magamtól nem hallgatnám, de zavaró szám nem volt rajta. Az erős 5-ös és a gyenge 6-os között vacillálok. Az utolsó szám dönt majd.

B- (5)

Címkék: 1999 play moby
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr757528098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása