2015. június 15. 03:35 - Az 500 legjobb album 2 arca

335. Tom Waits – The Heart of Saturday Night (1974)

theheartofsaturdaynight.jpg

Lepa

Ez régebbi és – gondolom – ezért hagyományosabb zenéket tartalmazó album. Ettől függetlenül a San Diego Serenade király. Aztán csak a Diamonds on My Windshield a következő, ami megfog elsőre. Aztán a címadó is jó. Meg a Please Call Me. Érdekes módon a lemez ezen felén már minden szám tetszik. Lehet, hogy csak kevésbé tudtam figyelni az elején, és bele kellett rázódni – vagy erősen bottom-heavy. A Drunk on the Moon is jó, egész improvizatív jazzbe megy át a közepén. Összességében mégis egy hetest adok végül, mert nem érzem annyira újítónak.

B+ (7)

Tom Waits Little Expert Achievement; Virgin Listener Achievement

Dönci

Az első két szám király, jó kis blues ez, bár jobban szeretem, amikor Waits hangja már rekedtebb. Jó kis lemez volt, de az előzőek, amiket hallgattunk, jobbak. Egy erős hatost ér.

B (6)

Tom Waits Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr117539324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása