2015. június 16. 03:34 - Az 500 legjobb album 2 arca

334. Big Brother & the Holding Company – Cheap Thrills (1968)

cheapthrills_300x300.jpg

Dönci

Hű, de nagyon gitároznak az első számban, tetszik a szóló, eléggé hangulatos. Az I Need a Man to Love is elég jó. A Summertime és a Piece of My Heart erős slágerek, nem is véletlenül. A Turtle Blues sem rossz, de csak erős közepes. Az Oh, Sweet Mary gitározása viszont megint tökre meggyőző. A vége is derekas volt. Kap egy gyenge nyolcast.

A- (8)

Similar Taste Achievement

Lepa

Janis Joplin hangja annyira fantasztikus, hogy elviszi a vállán az összes számot. Ezért azok a legjobbak, ami rá vannak kihegyezve: I Need a Man to Love; Summertime; Piece of My Heart. De például a záró Ball and Chain se rossz az elszállós instrumentális részeivel. Megkapja a nyolcast, de csakis az énekhang miatt, anélkül mit sem érne a zenekar.

A- (8)

Similar Taste Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr737539342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása