2015. június 20. 03:30 - Az 500 legjobb album 2 arca

330. X – Wild Gift (1981)

x_wild_gift_300x300.jpg

Dönci

Hangulatos az első két szám, de nem érzem paradigmaváltónak. Az Adult Books viszont király. A többi szám sem rossz, de kiemelni nem igazán tudok. Mindegyik hangulatos, egyiket sem nevezném rossznak, csak nem kiemelkedőek. A When Our Love Passed Out on the Couch is király. A We're Desperate is ügyes. Kap egy hetest.

B+ (7)

Full Virgin Listener Achievement

Lepa

Jó kis zene ez, pankos lendület, garázshangzás. Na meg persze csajének. A We're Desperate-et ismerem, szerintem valaki feldolgozta, talán a Pennywise?* Jó kis panknóta. A Universal Corner se rossz. Meg a Coming Over. Az In This House... kicsit slágeresebb, az is bejön. A White Girl is. Beyond and Back: úgy látom, van hozzá egy eléggé korhű klip is. De miért van kétszer rajta? Sőt, több szám is... gyanús a tracklistem. Mindenesetre jó album volt, sok a „sláger”, kap egy nyolcast punk kategóriában.

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (We're Desperate; Beyond and Back; Back 2 the Base; White Girl; The Once Over Twice)

* Igen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr27544060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása