2015. június 22. 00:19 - Az 500 legjobb album 2 arca

328. The Beatles – Help! (1965)

help.jpg

Dönci

A címadó dal nagy királyság. Fergetegesek a vokálok (meglepő módon :D). A The Night Before is egy méltánytalanul elhanyagolt felvétel. A You've Got to Hide Your Love Away az egyik legjobb ballada. Az I Need You az első közepes darab, de  a riffje jó azért. Az Another Girl és a You're Going to Lose That Girl is jók. A Ticket to Ride pedig hibátlan és megunhatatlan. Az Act Naturally is tök jó kis feldolgozás. Az It's Only Love is frankó. A You Like Me Too Much és a Tell Me What You See is közepes, de  az utóbbi erősebb azért, főleg  a billentyűk miatt. Az I've Just Seen a Face és a Yesterday kettőse nagyon ütős. A Dizzy Miss Lizzy lehet, hogy jobb lenne, ha még egy kicsit felgyorsítanák. Jót énekel benne Paul, de azért csak erős közepes így is. Kap egy erős nyolcast ez a lemez.

A- (8)

Proud Owner Achievement

Lepa

Slágerparádé az album, de kiemelkedik a Help, a Hide Your Love Away, az I Need You… gyarkolatilag mind. :) A Lose That Girl – Ticket to Ride Act Naturally kombó is zseniális, bár utóbbi feldolgozás. Aztán meg a Tell Me What You See és az I've just Seen A Face üt nagyon. De ami miatt 10-est érdemel a lemez, az természetesen a csúcsslágerük, a Yesterday anélkül „csak” egy stabil kilences lenne.

A+ (10)

Proud Owner Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr887563166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása