2015. június 24. 03:26 - Az 500 legjobb album 2 arca

326. James Brown – In the Jungle Groove (1986)

james.jpg

Dönci

Furcsa azt mondani, hogy egyik szám olyan, mint a másik, de valahol igaz. Nem vagyok nagy funkyrajongó, az már biztos. Ugyanakkor nehéz lenne nem elismerni a tehetségüket. Az van ezzel a zenével, hogy számomra a háttérben nem rossz. Egy-egy dal (ami nem 10 perces) egy lemezen még felüdítő is, viszont amikor odafigyelek rá, akkor idegesít. Kap egy ötöst.

B- (5)

Lepa

Egy újabb válogatás, ráadásul funk, amit magamtól sosem hallgatnék. Azért hangulatos. „Bring on the Jews” – énekli a második számban, ami tényleg kicsit ismerős, vagy csak a RS-leírás miatt gondolom így. Az tény, hogy folyamatosan ráznom kell a lábam erre a zenére, annyira ritmusos. A Funky Drummer második változata is hangulatos. A „gerappát” pedig az ominózus reklám óta mindenki ismeri. A Soul Power is ismerős, eléggé best of lehet ez a válogatás, mert amúgy nem is tudnék megnevezni JB-számokat az I Feel Goodon kívül. Elmegy, de a kávézómban is ritkán menne/fog menni. :)

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr27565926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása