2015. július 02. 03:18 - Az 500 legjobb album 2 arca

318. The Police – Ghost in the Machine (1981)

police_ghost300x300.jpg

Dönci

Az első szám nem rossz, az Every Little Thing… meg nagy sláger. Érdekes, hogy itt kicsit new wave-esen szólnak a billentyűk. A Too Much Information nem is lehetne aktuálisabb. Kellően őrült darab. Az Omegaman is ügyes. Ezek amúgy tipikusan hangulatszámok. Most nem mindegyik kap el egyébként. Az utolsó két szám miatt kap egy hetest. De grower potenciállal.

B+ (7)

Similar Taste Achievement

Lepa

Az utolsó Police a listán. Talán az egyetlen zenekar, amelyik legalább négy albummal szerepel az RS500-listán, és mégse került a top 300-ba. Az első szám elmegy, a Magic viszont kifejezetten jó. Az Invisible Sun hangulata furcsa, de jó. A Demolition Man témái is jók. A Too Much Information az első, ami ismerős a lemezről. További jó számok: One World, Secret Journey. A jó számok ellenére nálam az most hetes, nem érzek a lemezen átütő erőt vagy nagy újítást.

B+ (7)

Similar Taste Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr827580358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása