2015. július 03. 03:17 - Az 500 legjobb album 2 arca

317. Randy Newman – Sail Away (1972)

newman_sailaway300x300.jpg

Lepa

Hmm, ez a harmadik Newman-album a játékban, de csak az elsőre, a niggerezősre emlékeztem. Az egész jó volt. Nem kezdődik rosszul ez sem. A Lonely at the Top pedig kifejezetten jó. A harmadik is. Erős kezdés. A Simon Smith is királyos szám. A Dayton, Ohio is. A lemez második felén átsiklottam pár számon, de összességében a kevésbé feltűnő számok is jók háttérbe, és egyik se zavaró. Hmm, ez most megkap egy gyengébb nyolcast.

A- (8)

Randy Newman Little Expert Achievement; Virgin Listener Achievement

Dönci

A címadó dal egész jóféle. A Lonely at the Top is tetszik. A He Gives Us All His Love viszont nyomtalanul múlt el, egy hangra nem emlékszem belőle. :D Az Old Man is jó. Hoppá, a You Can Leave Your Hat On meglepett. A God's Song is jó a végén. Igazából ezt a lemezt hallgatnám máskor is. Kap egy izmos hetest.

B+ (7)

Randy Newman Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr467580374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása