2015. július 08. 03:12 - Az 500 legjobb album 2 arca

312. No Doubt – Rock Steady (2001)

rock_steady.jpeg

Dönci

Mondjuk az is fura, hogy több No Doubt szerepel a listán, de pl. nincs Placebo (legalább a WYIN) vagy Muse. A Hey, Baby nagy sláger volt. Igazából eddig annyira nem jön be ez a lemez. Remélem, a közepére felerősödik. Az Underneath It All is csak közepes. A Detective is. Egyik sem zavar különösebben, de nem is kapom fel rájuk a fejem. Azt hiszem, mindent elmond a lemezről, hogy szívesebben hallgatnék mást. :D Minden eredetiséget nélkülöznek ezek a dalok, ami nem lenne feltétlenül probléma, de mellette nem is elég tökösek. Hogy került ez a Disintegration elé? Szinte minden számmal lejjebb csúszik az értékelésem, pedig már az első szám után hetesről indult... A Waiting Room nyekergése például mi? Pedig az zeneileg nem lenne rossz. A címadó dal sem jó.  Jóindulatú 4-es.

C+ (4)

Lepa

Lehet, hogy máskor vagy mástól nem tetszene, de bevallom, bejön a Hella Good, és a Hey Baby is jó kis rádiósláger. Azért látszik, hogy itt már erősen megindult Gwen Stefani madonnásodása. A Making Out se rossz. Az Underneath It All pedig emlékeztet a régi ND-ra a maga hagyományos reggae-jével. Kifejezetten jó szám, talán a legjobb. Jó még: Let Me Down; Running; In My Head; Rock Steady. Talán az egész albumon csak egy szám, a Waiting Room gyengébb, a többi mind kiváló. Ráadásul ideális arányban keveredik a pop-rock az egyéb stílusokkal és újító törekvésekkel. Ezért kap egy kilencest, újra is hallgatom.

A (9)

Pedálember Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr247602614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása