2015. július 09. 03:11 - Az 500 legjobb album 2 arca

311. Pixies – Surfer Rosa (1988)

pixies.jpg

Lepa

Ez már „megvolt” mp3-ban. Jó számok: Bone Machine, Break My Body, Something Against You… hmm, inkább a rosszakat kéne kiemelnem, mert mind jó. A Gigantic pedig már szinte sláger. Amúgy érződik, hogy sok mindenkire hatott ez a zenekar, a legnagyobbakra is (Nirvana pl.). A River Euphrates is nagy királyság. A „Hol az eszem”-nek meg régen a placebós verziója tetszett jobban, de most ez a nyers, őrültebb verzió jobban bejön. A Vamos elég bolond szám. Hát, végig jó az album, ha a No Doubt is kilencest kapott, akkor erre is azt kell adnom. :) Az egyetlen negatívum a hangzás, ami kicsit garázsos, nem elég telt.

A (9)

Pedálember Achievement

Dönci

Nem rossz muzsika ez, valahogy furcsán egyszerre zajos, néhol meg tök dallamos. A Gigantic az első, ami igazán megfog. Kap egy hatost, mert nem zavart, de magamtól nem tenném be.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr887606510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása