2015. július 11. 03:09 - Az 500 legjobb album 2 arca

309. Tom Petty and the Heartbreakers – Damn the Torpedoes (1979)

tom_petty.jpg

Lepa

Ez is jó korszakban született. A zenei alap nem is rossz az első számban, de az énekhang nem tetszik, kicsit bon jovis. Vagy inkább Bon Jovi a „tompettys” persze. Ettől a számok se annyira jók. Sőt, a harmadik szám már idegesít. Olyan, mint valami gyenge ős-bonjovi. A Century City közepén már bizonyos vagyok felőle, hogy ez ilyen sablonos, semmilyen rakendroll. Munkába merülve nem annyira zavaró a háttérben, de egy számot se tudnék kiemelni. Nem tudom, hogy került – főleg ilyen magasra – erre a listára. A vége felé egyre rosszabb, a country is bekavar, és a záró szám meg még nyálas is. Ez szörnyű, nagyon mást vártam.

C (3)

Terrible First Date Achievement

Dönci

A Refugee olyan, mint amilyeneket a '80-as években a Scorpionstól hallottunk. A hajmetal elődjének mondanám. Csak ez eggyel közelebb van a countryhoz. A Here Comes My Girl nem rossz, de az Even the Losers már nagyon az. A Shadow of a Doubt sem az igazi. A Century City is egész szörnyű, próbál a rock 'n' roll és a country között egyensúlyozni, de valahogy mindegyikből a rossz részeket veszi át. A Don't Do Me Like That jobb, mint a többi. De úgy döntöttem, nem leszek Tom Petty-rajnogó. :) A What Are You Doin' in My Life is jobb a többinél. A Louisiana Rain meg jó. De ez nem elég. 5 pont.

B- (5)

Virgin Listener Achivement

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr717609094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása