2015. július 14. 03:06 - Az 500 legjobb album 2 arca

306. Red Hot Chili Peppers – Blood Sugar Sex Magik (1991)

red_hot_blood_sugar_300x300.jpg

Dönci

A Powert nagyon szeretem, az If You Have to Ask és a Breaking the Girl is király. A Funky Monks és a Suck My Kiss is derekas. Hű, az I Could Have Lied is frankó ballada. A Give It Away nem véletlenül elképesztően nagy sláger. A címadó, az Under the Bridge és a Naked in the Rain is zseniális, de a többibe sem tudok belekötni eddig. Érik a 10-es. A My Lovely Man az első gyengusz. Azt le lehetett volna felejteni. Végül 9 pontot kap.

A (9)

Lepa

Nem rossz a kezdés, de a második szám jobb, mint az első. A Breaking the Girl meg kiugróan jó. A Suck My Kiss is nagy sláger. Jó a „szólója" is. Az I Could Have Lied hangulata pedig már megelőlegezi a 2000-es évek RHCP-jét. Kábé az egyetlen bajom a lemezzel, hogy nagyon rövid a szünet a számok között. A Give it Away és az Under the Bridge meg talán a zenekar két legnagyobb slágere az évtizedből, és meg is érdemlik. Ezek után viszont egyre elunalmasodik számomra a lemez – nem feltétlenül rossz, csak túl hosszú, egy rocklemez sose lehetne egyórás. Átlagban így is simán kijön egy nyolcas.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr907618092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása