2015. július 15. 03:05 - Az 500 legjobb album 2 arca

305. Jane's Addiction – Nothing's Shocking (1988)

janes-addiction-nothings-shocking_300x300.jpg

Lepa

Jó hatásos a kezdés, és a hangzás is tökös. Az Ocean Size se rossz – szerintem ezek is hatottak a Nirvanára. Utána is jók jönnek, a címadó 4. szám nyugisabb egy darabig, de az is jó. A Summertime Rolls is, de gyakorlatilag az összes. A Jane Says jó kis slágeres szám. A két záró se rossz. Erőteljes zene, igényes album, nem nagyon lehet belekötni, bár az énekes hangja nem a kedvencem.

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Ezt a lemezt hallgattam párszor, de kíváncsi vagyok lesz-e rajta ismerős dallam. A „címadó" és a Standing in the Shower... Thinking nagy királyság. Amúgy (főleg korához képest) rendkívül jó muzsika. Kellőképp elszállt, olyan, mint a legjobb dEUS-dalok. Mivel rossz dal nem volt, kap egy erős hetest grower potenciállal. Beírok egy Virgint, mert nem volt ismerős semmi. :D

B+ (7)

Virgin Listener Achivement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr597618104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása