2015. július 17. 03:03 - Az 500 legjobb album 2 arca

303. Roxy Music – Avalon (1982)

avalon_album_cover_300x300.jpg

Lepa

Na, még egy zenekar, aki 4 albummal szerepel a listán, és egyik se top 300-as. A nyitó szám különösebben fog meg. Az utána következők se. Túlságosan 80-as évekbeli, és túlságosan nyálba hajló. Az India viszont jó. Amúgy most valamiért nem jön be ez a zene, pedig néhol kicsit emlékeztet a Cure-ra (azok a legjobb részek, pl. The Main Thing). Néhány számról nem tudom eldönteni, hogy szép vagy nyálas (To Turn You On). A Tara csak egy instrumentális levezetés, de jó. Nem nagyon hallgatnám magamtól ezt az albumot.

B (6)

Virgin Listener Achievement; Pedálgyerek Achievement (India; The Main Thing; Tara)

Dönci

Az első szám tiszta Rick Astley. De nem rossz egyébként. A 2. szám meg kicsit Peter Murphy-s (vagy fordítva). Fú, ez munka mellé egészen zseniális háttérzene. A címadó dal nagyon bejött. A Take a Chance with Me is nagyon tetszik. Kap egy hetest ez a lemez.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr887621168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása