2015. július 18. 03:02 - Az 500 legjobb album 2 arca

302. Frank Sinatra – Songs for Swingin' Lovers (1956)

sinatra_songs_300x300_1.jpg

Dönci

Az eddigi legviccesebb lemezcím a listán. A dalok egyébként kellemesek, háttérbe tök ideális a swing. Amúgy viszont nem sok különbség van, 12 egy tucat. A How About You?-t ismerem, buktam a virginséget. Kap egy gyenge hatost.

B (6)

Lepa

You Make Me Feel So Young: vicces, mert itt igazából még a hangján is hallatszik, hogy fiatal a kis Franky. Na jó, 40 éves. Amúgy elég egysíkúak a számok. De azért hangulatosak – a Die Hard vége jut eszembe róluk. :) Hát ja, nincsenek nagy stílusingadozások. A Pennies from Heaven tetszik, mert nem csajos-pasis szövege van. A zenei alapok azért igényesek, még ha sablonosak is. Az utolsó szám se rossz, de azért semmi sem emelkedik ki olyan igazán kiugróan. Mivel sok dal elég ismerős dallamú, nem adok virgint.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr687621170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása