2015. július 20. 03:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

300. Lucinda Williams – Car Wheels on a Gravel Road (1998)

lw.jpg

Dönci

Ez coutry: legalábbis az első szám. Háttérbe elmegy. A címadó nem rossz. A 3. szám sem rossz, erős közepes. A Drunken Angel sem volt rossz. Utána viszont lapos dalok következnek sorban. A Can't Let Go megint jó. Fú, a Joy az első, ami igazán király, az nagyon tetszik (meghallgatom majd élőben is*). Az utolsó szám nem oszt, nem szoroz a lemezhez képest. 6 pontot ér.

B (6)

Full Virgin Listener Achivement

Lepa

Countryszerű pop, de egyáltalán nem rossz ez az első szám. A címadó szám is bejön valamiért. Van benne egy kis alternatív él, nem színtiszta country, na meg jó Lucinda hangja. Hmm, a harmadik még mindig tetszik, pedig nem vártam sokat. Utána is kellemes számok jönnek, pedig nem a kedvenc stílusom, de nincs túlhangszerelve, és megkülönböztethetők a számok. A második felére azért már egysíkúbb lesz az album, de azért mindenképpen színvonalas a saját stílusában. A Joy instrumentális dzsemelése pedig egész progresszív (ja, ez élő – meghallgatom a stúdióverziót is). Kocsiban hallgatnám egy hosszú utazáson. Egy hetest simán megér, az eddigi legjobb country/folk-rock album.

B+ (7)

Full Virgin Listener Achievement

* Lepa szólt, hogy élő felvétel lesz a lejátszási sorban, úgyhogy figyeljek oda.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr327639566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása