2015. július 24. 06:25 - Az 500 legjobb album 2 arca

296. Public Enemy – Fear of a Black Planet (1990)

fear_of_a_black_planet.jpg

Dönci

A Brothers Gonna Work It Out tetszik. A 911 Is a Joke cím kicsit már másképp hat. Az Anti-Nigger Machine tempója is bejön. Meg közben sem voltak rossz számok. A Burn Hollywood Burn is frankó. A címadó is odavág. A Revolutionary Generation is tökös. A War at 33⅓ annyira nem tetszik. A Fight the Power elég jó. Kap egy erős hatost.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Attól félek, megint csak a szöveg lesz jó. Az első pár számot eléggé unom is. A 911 is a Joke viszont vicces számcím 9/11 előtt 11 évvel… Azóta már elég nagy bátorság lenne ilyen címet adni egy számnak. A Power to the People ismerős, főleg a „Right about know” része. Hmm, elszaladt úgy az album, hogy semmilyen szinten semmit nem tudok kiemelni. De legalább nem idegesített a háttérben.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr257646136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása