2015. augusztus 01. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

288. Bob Dylan & the Band – The Basement Tapes (1975)

bob_dylan_and_the_band-the_basement_tapes300x300.jpg

Dönci

A Million Dollar Bash király szám. A Tears to Rage hogy szól már? Sehogy. A Too Much of Nothing derekas. Na, hát ennek a lemeznek is vége lett. Nem zavart, de tucatlemez. Erős ötös.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Csak a legjobbakat emelem majd ki a 24-ből. Million Dollar Bash, Yazoo (ezt nemtom, ki énekli), Acapulco, Katie… hmm, nehezen indult, de a közepére beerősödött az 1. lemez. A Bessie Smith is király. Meg a Mrs. Henry. Közben elröhögi magát Bob bácsi. A 2. lemezen a Too Much of Nothing, a You Ain't Goin' Nowhere, a Long Distance Operator és a kicsit furcsa utolsó szám tetszik. Az Ain't No More Cane ismerős, bár címről egy számot se ismertem a lemezen. Lehetett volna nyolcas, de szimpla albumként jobban tetszett volna.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr337661662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása