2015. augusztus 17. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

272. Janet Jackson – Rhythm Nation 1814 (1989)

rhythm_nation.jpg

Dönci

Hát, nem hiszem, hogy nagyon szeretni fogom ezt a lemezt, ha olyan lesz, mint a címadó dal. A The Knowledge a lemez legalja. Nem, a Miss You Much még rosszabb. Rendesen idegesít ez az album. A Black Cat gitárja nem volt rossz. A Come Back to Me is elment. Az utolsó szám is jó, de nem menti meg a lemezt. Hogy került ez ide? És ki szerint jobb a Disintegrationnél? :O

C (3)

Terrible First Date Achievement

Lepa

A címadó szám ismerős, legalábbis a riffje. Vagányan indul, de túl sokáig húzódik. A State of the Worldnek meg úgy hallom, komolyan politizálós szövege van – hát, ilyen ez a Jackson-család. A Knowledge nem rossz, és amúgy is a legtöbb számra rázom a lábamat. Hát igen, régen még a pop is sokkal jobb volt. De azért nem magas művészet persze. Amúgy az alapok akár Michael Jackson-számok is lehetnének, olyan, mintha ugyanaz az ember írta volna (de most nem járok utána). Az Escapade-nél Sz.K.T.-t hallottam, lehetne az SZKT himnusza. Hú, a Black Cat szinte már hard rock. A Lonely viszont kliséhalmaz szövegileg, és zeneileg is túl langyi. Vegyes az album, de több, mint egy átlagos poplemez. Ezzel együtt csak tánczenének hallgatnám.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr87708300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása