2015. augusztus 26. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

263. The Who – Quadrophenia (1973)

the_who-quadrophenia_300x300.jpg

Lepa

Azt írja a Rolling Stone, filmmel még jobb lenne, szóval tuti meg fogom nézni, mert így is nagyon szeretem. A legjobb számok: az intró utáni első négy mind király… és a „B" oldal is kiváló. Talán a ”C" oldal környékén fordul elő először pár kevésbé érdekes szám. De aztán visszajavul. A záró szám pedig óriási klasszikus. Meg kell adnom a tízest, végig kiemelkedő a színvonal.

A+ (10)

Proud Owner Achievement

Dönci

A címadó szám zseniális. Már tudjuk, honnan tanult a Pink Floyd. A The Punk and the Godfather akár Meat Loaf is lehetne, ha koszosabbak lennének a gitárok. A The Dirty Jobst hallgatva azt kell mondanom, a Queen is merített tőlük sokat. Jó kis lemez volt. Biztos grower, mert kicsit néhol (fölöslegesen?) túlhangszereltnek érzem. Mindenesetre az erős számok miatt ér egy gyenge hetest elsőre.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr907729400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása