2015. augusztus 28. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

261. Blood, Sweat & Tears – Child Is Father to the Man (1968)

blood_sweat_and_tears-child_is_father_to_the_man_300x300.jpg

Lepa

Az intró majdnem komolyzene. De mi ez a vihogás benne? Furcsa. Amúgy meg le mertem volna fogadni, hogy már volt BS&T, de az Earth, Wind & Fire volt… micsoda béna nevek. A zene hol világzne, hol funky, hol soul, hol jazz… A Just One Smile meg tisztára The Who, és persze ez a legjobb szám is addig. A Somethin' Goin' On hosszú instrumentális része is jó. A House in the Country elején mintha Gollam beszélne. Volt egy-két kiemelkedő dolog, de magamtól nem hallgatnék ilyet se.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Dönci

A zenekarnév alapján valami loncsos metalt vártam, bár '68-ból fura lett volna. Mindenesetre jó kis muzsika ez. Tetszenek a fúvosok, meg a The Doorsra hajazó szintihangok. A Without Her különösen jó ritmusú. A Meagan's Gypsy Eyes bugyborékoló énekhangja azért zavaró a verzékben. No, ez rendkívül megnyerő muzsika volt. Kap is egy nyolcast hirtelen felindulásból, bár nem tudom, magamtól hallgatnám-e.

A- (8)

One Night Stand Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr97729416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása