2015. augusztus 31. 02:58 - Az 500 legjobb album 2 arca

258. Tracy Chapman – Tracy Chapman (1988)

tracy.jpg

Dönci

Egészen kellemes ez a Tracy Chapman. Sok mást nem tudnék hozzátenni: a háttérbe tök jó, amit kivettem a szövegből, az pedig elég igényes volt. Chill-outhoz mindenképpen javasolt. 7 pont.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement; Compulsive Buyer Achivement

Lepa

Szegény Tracy, ilyen vezetéknévvel nem lehet könnyű megvetni a lábadat a popzenei életben Lennon után... A Talkin' 'Bout a Revolution jó szám, más verziókban már hallotam. A Fast Car se rossz. Úgy hallom, politizál rendesen a számokban. Az a capella Behind the Wall királyos. A Mountains O' Things afrikai dobolása se rossz. A Why is királyos, az is elégg politizálós. Ilyet se hallottam még: zeneileg soul, szövegileg punk énekes-dalszerző. Ez egy elég jó album volt, szép, de nem nyálas, és tartalmasak a szövegek.

A+ (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr677746378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása