2015. szeptember 02. 02:56 - Az 500 legjobb album 2 arca

256. Crosby, Stills & Nash – Crosby, Stills & Nash (1969)

crosby.jpg

Dönci

Halljuk, mit tud egy folk rock supergroup. :D Egyébként nem is rosszak. Háttérbe tök kellemes. Magamtól viszont sosem hallgatnám. Ez már a sokadik ilyen lemez mostanában.

B (6)

Full Virgin Listener Achivement

Lepa

Elég „hirtelen” kezdődik az album, semmi intró, egyből bele a szöveges énekbe. Elsőre a Beatles ugrik be, de hát ez elég sok pop-rock zenére igaz. A lassú ballada (Guinnevere) nem rossz. A Pre-road Downs se. A Wooden Ships is a bitliszt idézi, csak már a pszichedelikusabb időszakot. Nem is olyan gagyi zene ez, mint amilyennek indult. A Lady of the Island elvont nyugalma is tetszik. A vokálharmóniák pedig néha a Beach Boyst idézik (Hopelessly Hoping). Egyre jobb az album, az eleje csak beetetés volt. Újra is hallgatok néhány számot, bár inkább azért, mert félek, hogy életem hátralévő részében nem fogom őket hallani, mert elfelejtem a zenekar nevét.

B+ (7)

Full Virgin Listener Achievement; Pedálgyerek Achievement (Guinevere; Pre-road Downs; Wooden Ships; Lady of the Island)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr567746402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása