2015. szeptember 04. 02:54 - Az 500 legjobb album 2 arca

254. Willie Nelson – Stardust (1978)

willie_nelson_stardust.jpg

Dönci

Egészen ügyes muzsika, valahogy most tök jól esik. A címadó dal is frankó volt, a Georgia on My Mind is, illetve az All of Me is. Az Unchained Melodyval meg mindenki bukta a virginséget, aki a világon él. A többi dal is kellemes, de valahogy a tempó- és hangulatbeli hasonlóság miatt nem emelkedik ki egy sem, csak olyan „háttérben jó” marad. Az utolsó szám megint nagy királyság.

A- (8)

Pedálember Achievement

Lepa

Az első pár hang sokat számít egy albumon. Itt ez hozza a kötelezőt, van kedvem belevágni. Elmegy ez a Stardust. A Blue Skies elmegy, valami filmben tudnám elképzelni háttérzenének (a többit is). Az All of Me-t meg feldolgozta a NOFX (is). Sajnos így elég tingli-tangli. Nagy hátránya az albumnak, hogy minden szám feldolgozás. Ezért mínusz 1 pont jár. Egy idő után ráadásul elkezd idegesíteni ez a sok lassú, tingli-tangli ballada. 1978-ban azért voltak jóval izgalmasabb albumok is – már csak erről a listáról is. A Don't Get Around Much Anymore még elmegy, de nagyon sok szám kimondottan unalmas.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr427746442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása