2015. szeptember 05. 02:53 - Az 500 legjobb album 2 arca

253. Janet Jackson – The Velvet Rope (1997)

janet.jpg

Lepa

Érdekes, ez már a második Jackson-album, de Michael még nem volt, csak Janet. Az előző egészen tetszett ahhoz képest, hogy diszkó. Ez 8 évvel újabb, és sokkal modernebb a hangzása – sokat változott a diszkózene ezalatt, de sajnos nem a jó irányba. A You azért tipikusan jackós. Egy idő után azonban átmegy tipikus diszkóba. A Together Again elég slágeres, mást addig nem tudok kiemelni. A What Aboutban meg van egy kis rockos vagányság. Az Every Time nagyon fülbemászó, és ismerős is, de nem tudom, hallottam-e anno tévében vagy rádióban, vagy csak lopták valahonnan. A szüzességi érdemérmet azért nem adom át magamnak. Utána már nincs is semmi említésre méltó a lemezen. És miért van a végén rejtett szám, ha pont ugyanolyan, mint a nem rejtettek?

B- (5)

Dönci

Dobjatok rám követ, a címadó dal gitárcibálása bejön. A Together Againt ismerem. Amúgy durva, hogy nem tudom, a bátyus vokálozott-e ezen a lemezen, de sokszor az volt az érzésem, hogy Jackót hallom, ami igaz is, csak nem úgy. :) Nem sok pozitívuma volt a lemeznek, de kiemelném a bónusz előtti csendet. :D

C (3)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr507746456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása