2015. szeptember 06. 02:52 - Az 500 legjobb album 2 arca

252. The Kinks – The Kinks Are the Village Green Preservation Society (1968)

kinks.jpg

Dönci

A Picture Book akkordmenete tök ismerős. A Big Sky tiszta bitlisz. De frankó. Fú, a Village Green is nagy királyság. A Wicked Anabella is ütős (és bitliszes). A fényképes se volt rossz a végén. Erős hetes, grower potenciállal.

B+ (7)

Lepa

A lemezcím és az címadó (királyos) szám alapján ez olyan lehet, mint a Kinks „Bors őrmestere”. A Walter is király. Te jó ég, a Picture Book gitárrifje tiszta Green Day – Warning; vagyis fordítva. A Sitting by the Riverside is jó, meg az Animal Farm. A Village Green is. A záró People Take Pictures of Each Other vicces, jó szövegű skaszerű nóta. Ez egy tökjó album. Nem adok virgint, pár szám ismerős (főleg, hogy volt mp3-ban egy Kinks-válogatásom, most pedig már bakeliten is).

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr457746464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása