2015. szeptember 08. 02:50 - Az 500 legjobb album 2 arca

250. Kraftwerk – Trans-Europe Express (1977)

kraftwerk_trans-europe_express_300x300.jpg

Dönci

A Kraftwerk muzsikájáról valamiért mindig a Willy Fogg kalandjai c. francia rajzfilm főcímdala jut eszembe. Szóval kellemes élmény társul hozzá. Amúgy korához képest rendkívül előremutató, és a háttérbe egyáltalán nem zavart. Kap egy gyenge hetest, hogy érezze a törődést. :)

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Na, nézzük a top 500 jobbik felét! A Kraftwerkről sokat hallottam, hogy mennyire alap, de mindeddig elkerült. Tetszik a Europe Endless, pedig nem vagyok a szintialapú zenék nagy rajongója. Azért rövidnek nem rövid ez a szám… A Hall of Mirrors sokkal lassabb és unalmasabb is. A Showroom Dummies megint jobb egy fokkal. A Metal in Metalban is az albumcímet ismételgetik, ez csalás! A Franz Schubert eleje pedig olyan, mint az első eleje. Hm, a vége felé egyre rövidebbek a számok. Amúgy kár, hogy az első német album a listán szintén angolul van... A maga stílusában biztos úttörő és fenomenális, nekem hallgatási élmény szempontjából erős hetes.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr627765054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása