2015. szeptember 14. 02:44 - Az 500 legjobb album 2 arca

244. R. E. M. – Automatic for the People (1992)

automaticcover.jpg

Dönci

A Drive kegyetlen nagy királyság. A Try Not to Breathe is fergeteges. A Sidewinder… is őskajmán. Az Everybody Hurts is jól esik most. A New Orleans jóféle instrumentális. A Sweetness Follows meg gyönyörű. A Monty… is nagyon hangulatos, és jó átvezetés az Ignorelandhez. A Star Me Kittennek az alternatív verziója a 2003-as In Time bónusz CD-ről jobban tetszik, de ez sem rossz. A Man on the Moon, a Nightswimming és a Find the River is hibátlanok. Muszáj, hogy vastagon fogjon a tollam ismét.

A+ (10)

Proud Owner Achievement

Lepa

Végre egy album, amiről előre tudom, hogy jó lesz, nem kell félni. Kiemelkedő számok: Drive; Everybody Hurts; Sweetness Follows; Monty Got a Raw Deal (a keleties prüntyögés miatt); a Man on the Moon se rossz, de vannak nagyobb slágerek is itt. Pl. a Nightswimming. És a Find the River is jó zárás. Rossz szám meg nem is volt. Összehasonlíthatalanul jobb zene ez, mint Jay-Z.

A (9)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr107786044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása