2015. szeptember 17. 02:41 - Az 500 legjobb album 2 arca

241. Grateful Dead – Live/Dead (1969)

live-deadl.jpg

Lepa

Nem értem, mi ez a GD-túltengés a listán – nekem annyira nem üt ez a zenekar. Sajnos 20 perces jammeléssel kezdődik az album, ami nekem nem igazán fekszik. És sajnos utána se tud egyáltalán lekötni, annyira szétfolyós zene. Mit szerettek ebben annyira akkoriban? És most? A Feedback sípolása szörnyű. A számok magukban szétfolynak, egymással meg összefolynak, ki érti ezt? Hát, ezzel se győzött meg a Grateful Dead. Az egyik számban volt pár ismerős sor, nem tudom, honnan (elvileg nem játszottak ezen semmit az Anthem of the Sunról, a többi album meg későbbi).

C+ (4)

Dönci

A háttérben tök jól elgitározgatnak, de nem tudom, mennyire lehet izgalmas ez a zene élőben (drogok nélkül). Kétségkívül jobbak az instrumentális részek. Magamtól nem hallgatnám, de idegesítő sem volt. 6 pont.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr277786140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása