2015. szeptember 22. 02:36 - Az 500 legjobb album 2 arca

236. The Replacements – Let It Be (1984)

the_replacements-let_it_be_300x300.jpg

Dönci

Hát, nem sok különlegességet érzek eddig a lemezben, pedig  már lassan a harmadán túljutok. Az Unsatisfied az első igazán jó dal, a többi csak úgy eltelt. A Sixteen Blue se rossz. Az Answering Machine is tetszett a végén. Kap egy hatost, de nem igazán értem, mit keres a listán.

B (6)

Full Virgin Listener Achivement

Lepa

Maradunk '84-ben egy olyan zenekarral, amit már rég meg akartam ismerni alaposabban is. Hangzatos albumcím. A nyitó I Will Dare nem üt nagyot, ellenben a Favorite Thing már húzósabb tempójú, energikus. Utána meg egyenesen átmegy punkba az album. Aranyos, a 70-es éveket idéző britszerű punk. Aztán az Androgynous hoz egy kis lassabb pihenőt, és kifejezetten jól is jön az album közepe felé. Viszont KISS-feldolgozás azért nem kellett volna az albumra (bár szörnyűnek nem szörnyű). A 'Satisfied (inkább így kéne hívni) elég jó. Az énekhang néhol már Cobaint előlegezi meg. A Gary's Got a Boner vadsága is bejön. Hihetetlen, de a Sixteen Blue is. Az utolsó szám se rontja le, csak a hangzás ratyi. Eléggé bejön elsőre, alig van rajta szám, ami nem fog meg – kap egy gyengébb 9-est, nekem való, punkos, dallamos, őszinte, sallangmentes zene.

A (9)

Virgin Listener Achievement; Pedálgyerek Achievement (Favorite Thing; Unsatisfied; Sixteen Blue; Answering Machine)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr107804278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása