2015. szeptember 29. 02:29 - Az 500 legjobb album 2 arca

229. Simon & Garfunkel – Bookends (1968)

simongarf-bookends.jpg

Lepa

Csendes kezdés, viszont a második számban már sokkal erőteljesebb folytatás. Az America már háromból a harmadik jó szám a lemezen. Az Overs is király. A Voices of Old People tényleg csak öreg emberek beszélgetése, de utána megint jó az album. A Mrs. Robinsont valahol már biztos hallottam. Végig színvonalas a lemez. Nincs is rajta rossz szám. Erős nyolcas és gyenge kilences között vacillálok, de végül az előbbit kapja csak, mert nem nagyon tudok utólag felidézni róla semmit.

A- (8)

Similar Taste Achievement

Dönci

A Bookends Theme akkordmenetét Passenger kicsit lenyúlta szerintem a Golden Leavesben. :) A Save the Life of My Child és az America is tök jó. Az Old Friend és a repríz összekötése nagyon király. A „Goo, goo, g'joob, Mrs. Robinson” sor még mindig priceless. :) Király lemez volt ez, erős nyolcast simán hoz.

A- (8)

Similar Taste Achievement, Pedálember Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr27843422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása