2015. október 18. 02:10 - Az 500 legjobb album 2 arca

210. Ike & Tina Turner – Proud Mary: The Best of Ike & Tina Turner (1991)

tina.jpg

Dönci

7 számig semmi extra. A Come Togetherre felkapom a fejem, de természetesen az eredetit preferálom ebből is. A Honky Tonk Women is megvolt korábban. Hát, nem zavar egyik szám sem a háttérben, de magamtól eszembe nem jutna betenni egyiket sem. Hát, a bónuszok semmit nem változtattak ezen, nem is értem, hogy reklámozós szöveget minek rávágni egy lemezre.

B- (5)

Lepa

Nem szeretem a válogatásokat, legalábbis ezen a listán. Tina Turnert én már gyerekként is öregnek ismertem meg, nézzük, mit tudott régen. Hát, a hangja tényleg zseniális (lásd: I'm Jealous), a számok nem annyira. A Beatles-féle Come Together a legjobb addig. Szinte olyan jó, mint az eredetije. Az I Want to Take You Higher se rossz. Az Up In Heah-ben vicces a dörmögő basszusú férfiduma. A Sexy Ida (Part 2) is hangulatos. Az Acid Queen pedig Who-feldolgozás. Az ének szinte jobb, mint az eredetiben. :) Viccesek a lemez végi reklámok is. Kap egy erős hatost.

B (6) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr367968648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása