2015. november 05. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

192. Lou Reed – Transformer (1972)

lou_reed-transformer_300x300.jpg

Dönci

A Vicious mindjárt király nóta a dal elején. És még mindig nem érdekel senkit, hogy Lou Reed sem tud énekelni. A Perfect Day a világ egyik legjobb dala. A Walk on the Wild Side is örök klasszikus. A Make Up is zseniális. A Satellite of Love is frenetikus darab. A Wagon Wheel countryja is jóféle. A New York Telephone Conversation nagyon hangulatos, tiszta musical. :) A vége is ügyes. Kap egy derekas nyolcast.

A- (8)

Similar Taste Achievement

Lepa

A Vicious jó kis szám. Egyszerűségében nagyszerű. Na meg a Perfect Day is. Lou Reed nem volt egy ultratehetséges énekes, viszont jó dalszerző. A Hangin' 'Round sokkal lazább, könnyedebb hangvételű, de jól is jön. A Wagon Wheel és a New York Telephone Conversation se rossz. Utóbbi olyan, mint egy gyerekdal. Az I'm So Free is király, meg a záró Goodnight Ladies is. A lemez közepe felé elterelődött a figyelmem, de ez se a minőség miatt volt. Újra is hallgatom azt a részt. :)

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (Walk on the Wild Side; Make Up; Satellite of Love; Wagon Wheel); Similar Taste Achievement

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr958041480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása