2015. november 10. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

187. Quicksilver Messenger Service – Happy Trails (1969)

quick.jpg

Lepa

Az előző háromból kettő is '69-es album volt, mint ez, meg egy 70-es. Érdekes időszak a világ (és a zene) történetében, de túl van már reprezentálva. A hetvenes évek végét jobban bírom. A zenekar neve és a számícmek alapján valami vicceskedő zenére gondolok. Ehelyett megint elvont hippizenét kapok, már nem tudom, hanyadszor. A Where You Love-nál már el is érkezik a mélypont. Hmm, miért van taps a Who Do You Love, Pt. 2 végén? Eddig nem tűnt fel, hogy élő album lenne. :) Valaki adjon már egy kis LSD-t, nagyon unom az albumot a végére. Hogy lehetett anno folyton ilyet hallgatni? Szétfolyik az egész, olyan lassú és szövevényes. Ha a Burrito Brothers is négyes volt, ez se lehet jobb.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Dönci

Címeikhez híven átúsznak egymásba a dalok. De tényleg, ezek végigtárgyalják a szerelmet elég rendesen: Who Do You Love, Pt. 1; When You Love; Where You Love; How You Love; Which Do You Love; Who Do You Love, Pt. 2. A Where You Love közepe már-már indusztriális. Egyébként nem rossz muzsika a háttérben. Viszont a Who Do You Love második részével buktam a virginséget, hiszen az első miatt ismerős. A Calvary tiszta Morricone, akár a Volt egyszer egy vadnyugatban is szerepelhetne. Az a szám mellesleg zseniális is. Igazából ér egy hetest ez a mutatvány.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr638063288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása