2015. november 11. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

186. Buffalo Springfield – Buffalo Springfield Again (1967)

buffalospringfieldbuffalospringfieldagain.jpg

Dönci

Ismét country. Meglátjuk, milyen lesz. Az első két szám semmi extra. A szokásos countryszínvonal. Az Everydays egész jó, tetszik a szívdobolós dob, illetve a hosszan kitartott gitárhangok is hangulatosak. Na, az Expecting to Flyt már nem nevezném countrynak. Az egy elég ügyes ballada. A Hung Upside Down gitárjai is ütősek. A Good Time Boy fúvós őrülete is tetszetős. A Broken Arrow pedig már-már musicalbe hajlik a váltásokkal stb. Összesítésben ér egy gyengébb hetest.

B+ (7)

Full Virgin Listener Achievement

Lepa

Maradunk a hatvanas évek végén egy újabb zenekarral, amit eddig nem ismertem. Az első két szám nem fog meg, de az Everydays igazán jó a maga kis nyugis, könnyed hangulatával. Az Expecting to Fly se rossz egyáltalán. Aztán viszont elrepül maga az album is mellettem, nem veszek észre rajta további jó számokat.

B (6)

Full Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr648066762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása