2015. december 04. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

163. Linda Ronstadt – Heart Like a Wheel (1974)

linda_ronstadt_heart_like_a_wheel_300x300.jpg

Lepa

Egy évet lépünk előre az időben. Jó kis kezdés a You're No Good, határozottan tetszik. Az It Doesn't Matter Anymore is bejön, ez érdekes. A korábbi LR-album nem hagyott bennem mély nyomot. Hihetetlen, de a 3-4. szám is bejön most valamiért, bár kevésbé, mint az első kettő. A címadó kicsit nyálas. A When Will I Be Loved jól jön utána, aranyos. Valamiért szentimentális hangulatomban vagyok, most bejön ez a zene. Ezt ismerem is, vagy rajta volt a best ofon, vagy máshonnan ismerem. Az I Can't Help It környékére viszont kifullad számomra az album, az már csak egy tipikus countrynóta. Hmm, azért a Keep Me from Blowing Away se olyan rossz a vége felé. Az utolsóval sincs bajom. Hej, adok neki egy jó kis hetest. Nem gondoltam volna.

B+ (7)

Similar Taste Achievement

Dönci

A You're No Good egész jól nyitja a lemezt, tetszik a fátyolos énekhang. Kövezzenek meg, most az It Doesn't Matter Anymore hangulata is elkapott. Hiába, ilyen ez a country, néha meghozza magához a kedvet. :) A Faithless Love és a The Dark End of the Street viszont középszerű volt. A címadó ballada ellenben működőképes nálam. A When Will I Be Loved is bejön. A Willing aranyos kis dal a füvezésről (amit talán nyugdíjas koromban ki is próbálok – már a Little Miss Sunshine c. filmben is megmondta a nagyapa, hogy akkor kell drogozni). Az I Can't Help It viszont uncsi. És az utolsó sem volt valami erős. A jó pillanatok miatt kap egy gyenge hetest.

B+ (7)

Similar Taste Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr848125082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása