2015. december 07. 13:19 - Az 500 legjobb album 2 arca

160. Otis Redding – The Dock of the Bay (1968)

otis.jpg

Dönci

Jé, az első számot ismerem, és kellőképpen aranyos is. :) Az utána lévők is jól esnek a füleimnek, viszont a Don't Mess with Cupid elején a gitár egészen borzongató, nagyon tetszik. :) Valójában a többi dalba se lehet belekötni. Hét pontot simán hoz, sőt, gyaníthatóan grower is. :)

B+ (7)

Otis Redding Little Expert Achievement

Lepa

Nem volt rossz eddig, amit Otis Reddingtől hallgattunk. Nem az én stílusom, de valahogy mégis bejönnek ezek a nóták. A Let Me Come on Home királyos, de nem tudom, mit keres a címében az „on” szó. Lehet, hogy más számokat is ismertem már, mert volt másik válogatás is tőle a listán (ez is milyen dolog már), de a Hucklebuck a legismerősebb. Hmm, a vége felé kicsit veszítek az érdeklődésemből, pedig nem egy hosszú album a maga 11 számával. Emiatt, na meg amiatt, hogy válogatás, nem adok rá A-kategóriát.

B+ (7)

Otis Redding Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr558145918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása