2015. december 15. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

152. A Tribe Called Quest – The Low End Theory (1991)

a_tribe_called_quest_the_low_end_theory_300x300.jpg

Dönci

Na, egészen ügyesen indít a cucc. Bírom az MC hangját. Elég jól küldi. A basszus meg kiváló – egyszerű, de szuggesztív. A Butter is nagyon frankó (emlékeztet erre a Rock Bottom Eminemtől). A Show Business is tök jó. Utána viszont ellaposodik a lemez. Tucatdalok jönnek egymás után. Az Everything Is Fair viszont megint nagyon király. A Scenario megint zseniális a végén. Hát, ez egy 6-os lesz megint a teljesítményingadozás miatt.

B (6)

Lepa

Te jó ég, ez hip-hop lesz? Nem erre készültem. (Nem volt ismerős az együttes neve korábban.) Nagyon minimál az eleje. Meg utána is. Hú, de szörnyen unom már 4 szám után is. A Butter végi jazzes téma mondjuk jó. 20 másodpercig. De utána tényleg semmi. Talán a vége felé a What? mutat még némi reményt. De hogy lehet erre 5-ből 5 csillagot adni az allmusicon? És nemcsak a kritikus, hanem az olvasók is így tettek. Na majd én jól lehúzom. 

C (3)

Terrible First Date Achievement; Full Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr638169558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása