2015. december 20. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

147. Crosby, Stills, Nash & Young – Déjà Vu (1970)

crosby_stills_nash_young_deja_vu_300x300.jpg

Lepa

Még egy emberrel kiegészült a sztárcsapat a Crosby, Stills & Nash-albumhoz képest. Arra már nem is emlékszem egyébként. Nem olyan rossz amúgy a nyitó szám, a Teach Your Children viszont már nagyon tipikus country. A harmadiknál nem figyeltem, de föl se figyeltem rá. A Helpless énekstílusa kirívóan nyálas. A Woodstock felüdülés utána. Az Our House (úgy látom, nincs köze a Madness azonos címűjéhez) szinte már gyerekes, főleg a lalalázás. A Beach Boys gyengébb pillanatai ugranak be róla. A végén már várom a végét. Nem mondom, hogy kukatöltelék ez az album, de azért a legtöbb szám erőteljesen felejtős, és semelyik se fogott meg igazán.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Hát, nem nagyon tudok mit írni erről a zenéről. A negyedik számnál tartok, és eddig nem volt említésre méltó. „Nem zavar és nem kavar fel, mindenki boldogan élhet vele, / óvszer nélkül fogyasztható, biztonságos konzumzene." A Woodstock az első, ami ér mondjuk 7 pontot. A Country Girl jól indul, de 2 és fél perc után megunom azt is. Kap egy langyos ötöst.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr708169642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása