2015. december 26. 01:41 - Az 500 legjobb album 2 arca

141. B.B. King – Live at the Regal (1965)

bb_king_live_at_the_regal.jpg

Lepa

Szegény B.B. nemrég halt meg, biztos sokan újrahallgatták ezt a lemezt mostanában. Valahogy nekem nem tud kiemelkedni semmi az ilyen blues-lemezekből, most még annyira sem, mint máskor. Minden szám egyforma, habár kétségkívül hangulatosak. Élőben ott lettem volna persze, de magamtól nem hallgatok ilyet valamiért. Nehéz is belekerülni ebbe a hangulatba így a nyári szabadságról visszajőve.

B (6)

Dönci

Mindjárt ars poeticával nyit, és még mindig nagyon hangulatosan gitározik. :) Nagyon jól fűzik egybe a dalokat, és a konferanszok is kedvesek. :) Furcsa, hogy a B oldalon egy másik koncertről válogatnak, és újra bemutatják a fellépő sztárt. Mindenesetre ott is jól működnek a dolgok. Háttérbe kitűnő, Lepa képzeletbeli kávézójában ennek is ott a helye.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr108185770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása