2015. december 29. 01:38 - Az 500 legjobb album 2 arca

138. The Meters – Rejuvenation (1974)

the_meters_rejuvenation_300x300.jpg

Dönci

A People Say háttérben elmegy, a Love Is for Me viszont szörnyen nyálas. Nehéz koncentrálni mellette. A Just Kissed My Baby meg mintha a folytatása lenne. Szörnyű. A What'cha Say ismerős (szerintem valami tévésorozatból), de az sem tetszik. Rá kell jönnöm véglegesen, hogy valószínűleg utálom a funkyt. :D Az It Ain't No Use nem zavar. Amennyit értek az Africa szövegéből, végtelenül primitív. Örülök, hogy vége. A bónuszokat nem hallgatom meg.

C+ (4)

Lepa

Már az első pár taktus után egyértelmű: ez funk. Az első számból pedig úgy tűnik, a javából. Valahogy most bejön az összes, a Jungle Man például egy korabeli RHCP is lehetne. Tökös a hangzás a korához képest. Az It Ain't No Use jó hosszú, de így is élvezetes. A Loving You Is on My Mind inkább csak egy kis átvezetés, de hangulatos. Az Africa is bejön. Nem is tudtam, hogy a punk mellett a funk is be tud jönni ennyire. Adok rá egy nyolcast, és meghallgatom a remasterelt verzió bónuszait is.

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr618202202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása