2016. január 01. 01:35 - Az 500 legjobb album 2 arca

135. Elton John – Greatest Hits (1974)

elton_john_greatest_hits_1974_300x300.jpg

Lepa

Minek még egy best ofot felrakni a listára? Főleg egy olyan előadótól, aki több albummal szerepel... A Your Songra amúgy emlékszem, az még talán jó is. Aztán jönnek a szokásos nyáladzások, nem bírom megszeretni. Szerencsére a mélypont (Crocodile Rock) már a végét jelzi. A Candle in the Wind is egy hatásvadász nóta. Az eddigi egyik legrosszabb best of.

C+ (4)

Elton John Medium Expert Achievement

Dönci

A Your Song még mindig király, 325 lemezzel ezelőtt is frankó volt. :) A Daniel is tetszik, de arra nem emlékszem korábbról. A Honkey Catre is emlékszem, az is ügyes darab. A Goodbye Yellow Brick Road híres darab. Később még a teljes lemez szerepel a listán, ha jól tudom. A Saturday Night's Alright for Fighting jó kis rock 'n' roll. A Rocket Man is még mindig frenetikus. A Bennie and the Jets is híres darab. És itt élőben is jól szól. A Don't Let the Sun Go Down on Me valahogy albumverzióban nem olyan erős. És nem is feltétlenül értem, miért gigasláger. A Border Song is volt korábban. Szerintem akkor is tetszett már. A Crocodile Rock ismerős, de nem rémlik, hogy a listán hallottam volna. Vicces darab egyébként. A Candle in the Windre emlékszem. Nem volt rossz az sem. Legyen 8-as ez a válogatás.

A- (8)

Elton John Medium Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr88202254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása