2016. január 17. 01:19 - Az 500 legjobb album 2 arca

119. The Byrds – Sweetheart of the Rodeo (1968)

the_byrds_sweetheart_of_the_rodeo_300x300.jpg

Lepa

Az első sima folk. Az I Am a Pilgrim még simább, de egyébként jobb (nekem mindig a tradicionális hangszerelésű folk tetszett jobban). Annyira nem vagyok profi ezekben a stílusokban, de szerintem ez már bluegrass. The Christian Life: hát, ilyen címmel és szöveggel se nagyon írnak már számokat (legalábbis mainstream zenekarok). Egy idő után beleunok mondjuk ezekbe a számokba. A Hickory Windig szinte belealszok, az se egy túl energikus nóta, de valamiért tetszik az egyszerűsége. A Blue Canadian Rockies még valamilyen szinten bejön, de igazából nagyrészt teljesen ugyanolyanok ezek a számok, és némelyik már a modern country vonalát nyomatja, ami nekem annyira nem kenyerem. Nem hiszem, hogy fognám hallgatni (feltételes jövő). :)

B (6)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Az első country kapásból sablonos, ennek ellenére fülbemászó, a végére meggyőz. Sőt, kicsit (nagyon) dylanes a verzéje. A második is country. Mondjuk a lemezcím árulkodó lehet(ett volna). Szomorú bevallanom, de most hangulatosnak találtam a The Christian Life-ot, pedig tudom, hogy egy másik nap valószínűleg idegesítene. A One Hundred Years from Now király volt. Hát, gyenge hatos lesz összesítve.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr398258832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása