2016. január 24. 01:12 - Az 500 legjobb album 2 arca

112. The Mamas and the Papas – If You Can Believe Your Eyes and Ears (1966)

mamas.jpeg

Dönci

Ezek rosszul írták a nevüket a borítón? Úgy fest. Elég durva. :D Mindenesetre a Monday, Mondayt egy Bud Spencer-filmben tudnám elképzelni valami jelenetben, amelyben Terrence Hill a tengerparton fűz egy csajt. :D Na, ezek is feldolgozták a Do You Wanna Dance-et. Buktam a virginséget megint. A California Dreamin' is világsláger. Amúgy meg csak elmúlnak a dalok a háttérben.

B- (5)

Lepa

Hát ez olyan, mint… mint az összes hasonló zenekar a 60-as években. :) (Csak azért sem írom le B betűs zenekar nevét!) Amúgy az első két szám jó is, a harmadik béna. Te jó ég, kiderült, mi volt a Ramones Do You Wanna Dance-jének elődje. Így gagyi, pedig az ő előadásukban imádom ezt a számot. Bár úgy látom, már a mamák és papák is csak feldolgozták. Na meg persze a California Dreamin'-t is mindenki ismeri. Utána még van pár kellemes popszám, de mai füllel ez is inkább nosztalgiazene, mint a tegnapi.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr318281064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása