2016. január 26. 01:10 - Az 500 legjobb album 2 arca

110. The Velvet Underground – Loaded (1970)

the_velvet_underground_loaded_300x300.jpg

Dönci

A Who Loves the Sun nagyon hangulatos, csakúgy mint a Sweet Jane. Lou Reed hangja nagyon jól áll az ilyen daloknak. A Rock & Roll se rossz, de a Cool It Down még inkább frankó. A New Age-ből valószínűleg Nick Cave is merített a The Ship Song vagy a Straight to You című dalaihoz. A Lonesome Cowboy Bill countryja nem jön be. Az utána lévő kettő is uncsi kicsit. Az Oh! Sweet Nuthin' viszont zseniális a végén. Kap egy izmos hetest, mert a fele egészen kiváló volt.

B+ (7)

The Velvet Underground Little Expert Achievement

Lepa

Hú, valamiért én azt hittem, ez komolyabb zene lesz. Az első szám szörnyű. A Sweet Jane már sokkal-sokkal jobb. A Cool It Down is jó kis lötyögős sláger. A Lonesome Cowboy Bill westernkedése szörnyű. Az I Found a Reason viszont megint jó. Elég változatos az album színvonala eddig. Az utolsó meg jó lenne, ha feleolyan rövid lenne. Hát, vegyes albumra nem jó szívvel adnék jó értékelést.

B (5)

The Velvet Underground Little Expert Achievement

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr348307530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása