2016. március 08. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

68. Michael Jackson – Off the Wall (1979)

michael_jackson-off_the_wall_300x300.jpg

Dönci

Hűha, ez aztán nyekergés a javából, ráadásul funky diszkó az eleje. Bajban leszek. A Rock with You már hasonlít arra, amit a koma a '80-as években csinált. A Get On the Floor biztos nagy sláger, mert én is rázom rá a lábam. A She's Out of My Life mekkora nyáltenger. Elég durva. Annyira csöpögős, hogy az már fáj. Mínusz egy pont, pedig nem áll jól a lemez így sem. :) A meg nem említett dalok csak elfolytak a háttérben. Fú, az I Can't Help It sem gyengén gáz. Rendes mélyrepülésbe kezdett a lemez. Megpróbálok inkább nem odafigyelni. De durva, az It's the Falling in Love a '90-es évek legrosszabb lánycsapatainak dalait előlegezi meg. Ezért is jár a mínusz egy pont. Na jó, a közepére már csak standard funky diszkó lesz belőle, de akkor sem a barátom. Hát, az utolsó sem emelte a tétet. Marad a halvány négyes.

C+ (4)

Lepa

Ez egy nagyon régi Jacko-album. Egy kicsit kevésbé hivalkodó és nagyszabású, mint Jakabfi Mihály későbbi művei, és úgy hallom, több benne a funk. Ez még valódi diszkó. Élvezhető, bár nem az én zeném. Elszelelt nagyon gyorsan a háttérben, de egy pillanatig se zavart.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr258448464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása