2016. április 11. 00:34 - Az 500 legjobb album 2 arca

34. The Band – Music from Big Pink (1968)

band_pinkb.jpg

Dönci

A Tears of Rage elég jó kezdés, nem annyira sabloncountry. A többi viszont nem annyira jön be, a We Can Talk meg idegesít is. Fú, a Chest Fever eleje nagyon idegesítő, már-már káros a fülre. Azt a szintiszólót is betiltanám benne. Az utolsó három szám egészen jó a többihez képest, de így is csak öt pontot érdemelnek.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Bármennyire is plusz ponttal indul a The Band, mert Bob Dylan kísérőzenekara voltak, de sajnos ez nem jön be az első pár szám alapján. A Caledonia Mission az első szám, ami valamilyen szinten tetszik, pedig az már a 4. track. Ó, a The Weight címűt ismerem, sőt, szerintem mindenki, elég híres nóta country létére. A Chest Fever orgonaszólója kicsit a Doorsra emlékeztet. A záró I Shall Be Released egy híres Dylan-szám, mások is feldolgozták. Mit mondjak? Ez biztos nem a legjobb verzió, szörnyen nyivákolós az ének. Nálam ez a banda megbukott.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr658586650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása