2016. április 21. 00:24 - Az 500 legjobb album 2 arca

24. Stevie Wonder – Innervisions (1973)

stevie_wonder_innervisions_300x300.jpg

Dönci

A Too High hangulatos darab, eddig az ismeretlen Wonder-dalok közül talán a legjobb. A Visions viszont totál nyál. A Living for the City közepén meg nem értem a városzajokat. Mármint, hogy miért kellettek. A Higher Ground jó szám (bár a Red Hot Chili Peppers feldolgozásában ismertem meg először). Fú, az All in Love Is Fair is mennyire nyálas már! A Don't You Worry 'bout a Thing viszont megvesz a karibi ritmusokkal. És az utolsó is tetszik (ami meglepő számomra is). Kap egy ötöst a vége miatt, feltornázta magát négyesről.

B- (5)

Lepa

Szerintem 1971–73-fétise volt a lista összeállítóinak. Biztos van erre a betegségre is egy görög szó. Amúgy igényesen kezd az album. Van rajta tipikus jazzes-soulos nóta, táncolható darab és ballada is. De elég hamar csak a háttérben szól. A Don't You Worry 'bout a Thing viszont nagyon bejön a vége felé. Addigra viszont az album nagy része már eltelt. Az utolsó szám elmegy. Kevéssé tudtam figyelni, de háttérzeneként tudnám szeretni.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr358632998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása